KRISTIINA "KRYSTLE" ILVES

 
Interior Designer  – Sisustusvalmentaja

Based in Pori, but ready to commute for you.

Hei, olen Kristiina. Taustaltani olen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen.Koulutukseni on FM ja olen tehnyt yli 20 vuoden uran lääketeollisuuden palveluksessa. Vuonna 2015 rakas harrastukseni sai sinetin, kun valmistuin sisustussuunnittelijaksi. Nyt toimiessani myös yrittäjänä tunnen olevani matkalla kohti omaa optimi elämääni. Nautin joka päivä, kun pääsen työskentelemään visuaalisten asioiden parissa.

Willa Krystlen monivaiheiseen syntytarinaan liittyy paljon työtä, valvottuja öitä ja muutama mutka Amerikkaankin. Tämän kaiken myötä toiminta-ajatukseksi ja visiokseni on kiteytynyt halu toimia sisustusvalmentajana. Missioni on auttaa kiireisiä arjen sankareita luomaan itselleen rauhoittava ja rentouttava koti, joka toimii virkistyksen ja elinvoiman lähteenä. Tämä pohjaa vahvasti omakohtaisiin kokemuksiini kodin suorasta vaikutuksesta hyvinvointiimme. Omaan henkilökohtaiseen tarinaani kuuluu myös loppuunpalamisen kausi, joka heijastui hyvin voimakkaasti kotiini, sen viihtyisyyteen ja sitä kautta edelleen omaan hyvinvointiini. Näin ei tarvitse olla sinun kohdallasi. Pidetään siitä huolta ja luodaan sinulle koti, jossa todella viihdyt, rentoudut ja joka tuo sinulle mielenrauhaa. 

Kristiina

Sisustamisessa minua on aina kiinnostanut erityisesti koti, sen tilat ja niiden muunneltavuus.

Inspiroidun kulloinkin suunniteltavasta tilasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Olen suunnitellut useita täysimittaisia remontti- ja saneerauskohteita. Näissä töissä nautin erityisesti tilasuunnittelusta eli pohjapiirustusten muokkauksesta ja koen sen yhdeksi vahvuusalueekseni. Myös eri pintamateriaalit ja värit sekä harmonia ovat suunnitteluni kulmakiviä. 

 

Tuunaan ja hyödynnän mielellään jo olemassa olevaa. Inspiroidun kaikesta kauniista. Yhdistelen mielelläni uutta ja vanhaa.

Rakastan  yksinkertaisen modernia tyyliä, joka on samalla toimivaa ja käytännöllistä. Olen kuitenkin ihmisenä itse asioista ja esineistä vähän turhankin helposti innostuva, joten kaikenlaisia juttuja on tullut kokeiltua. Siksipä nykyään, mitä selkeämpi ympäristö sitä parempi. Pyrinkin suunnittelussani aina ajattomuuteen sekä hyvään toiminnallisuuteen.

Koti saa muuttua asujansa mukaan. Ikea voi olla usein oiva aihio.

Kodin sisustus vaatii aika ajoin päivitystä sen asukkaiden muuttuvien tarpeiden mukaan. .Tällaiset muutokset voidaan toteuttaa monella tapaa, pienellä tai isolla budjetilla. Usein muutoksen lähtökohdaksi voidaan valita jo olemassa olevia kalusteita ja tavaroita tai sitten pistää kerralla uusiksi vähän isommin. Päätös muutoksen suuruudesta ja budjetista on aina asiakkaan omissa käsissä. 

Pyrin aina harmoniseen lopputulokseen ja toteutan sen mielelläni järkibudjetilla.

Tämän päivän maailma on kiireinen ja täynnä velvoitteita. Omaa taakkaasi helpottaaksesi kauttani saat myös täyden palvelun ratkaisuja eli tarjoan perinteisten suunnittelupalvelujen lisäksi myös remonttipalvelujen toteutuksen organisointia. Vuosien myötä minulle on kertynyt erilaisista rakennus- ja remonttiprojekteista vankka kokemus ja yhteistyökumppaniverkostoni on laaja. 

Sivun kuvat: Frida Steiner, Visualaddict Photography, sisustussuunnittelu Kristiina Ilves Willa Krystle

Kerrothan minulle omat sisustusajatuksesi, niin tehdään yhdessä niistä totta.
Krystle
Sissarit eli AJK sisustussuunnittelijat ry:n jäsen 
040-5190205