PERINTEISET SISUSTUSSUUNNITTELU-PALVELUT

Rauhallinen koti
SISUSTUSSUUNNITTELU

Onko mielessäsi huonokuntoisen asunnon osto ja sen remontointi uuteen uskoon? Harkitsetko rakentamista tai oletko hankkimassa uudiskohdetta?

Avullani pääset eteenpäin suunnitelmissasi. Ennen kuin remontti tai talonrakennusrähinä on päällä, kannattaa uhrata hetki tila- ja sistussuunnittelulle. Näin varmistat, että kodistasi tulee toimiva, käytännöllinen ja kaunis.

Sisustussuunnittelukäynti alkaa muutaman tunnin veloituksettomalla tapaamisella, jolloin keskustelemme projektisi tavoitteista. Tämän pohjalta saat minulta tarjouksen.

KiINTOKALUSTEIDEN SUUNNITTELU

Joskus paras sisustustulos saavutetaan suunnittelemalla osa kalusteista ns. kiintokalusteina, Silloin kalusteet suunnitellaan ja räätälöidään käytettävissä olevan tilan mukaan. Tämä mahdollistaa omaleimaisten ratkaisujen ja materiaalien hyödyntämisen, tilojen maksimaalisen käytön sekä luo yhtenäisen ilmeen asunnollesi.

ASUNNON STAILAUS, TILA- ja KUVAUSJÄRJESTELYt

Oletko myymässä tai vuokraamassa asuntoasi? Stailaamalla asuntosi myynti- ja kuvauskuntoon voimme varmistaa, että mahdollinen asiakas ymmärtää asuntosi potentiaalin ja saat siitä parhaan mahdollisen hinnan tai vuokran.

VALAISTUSSUUNNITTELU

Valaistusratkaisut ovat yksi tärkeimmistä sisustuselementeistä, jolla pystymme vaikuttamaan tilan viihtyisyyteen. Kun valaistus on kohdillaan, sen olemassaoloa ei edes huomaa,. Mutta, jos valoa on liian vähän, se on kohdistettu väärin tai se on tunnelmaltaan vääränlaista, silloin tilan viihtyisyys ja toiminnallisuus kärsii. Käytettävät valaistusratkasut pitäsi olla tiedossa mahdollisiman alkuvaiheessa rakennus-ja remontointiprojektia, Tällöin myös valaistuksen ja sähköistyksen toteutus tulee huomattavasti helpommaksi ja halvemmaksi, kuin jälkikäteen tehdyt korjausratkaisut.
Anna minun auttaa.