sisustuskonsultaatio

Milloin sisustuskonsultaatio?

Sisustuskonsultaatio on hyvä valinta silloin, kun haluat tavata kasvokkain. Mielessäsi on ehkä paljon ideoita, ajatuksia tai polttavia sisustuskysymyksiä ja tarvitset niihin vastauksia. Voit haluta ehkä yhtenäistää tilaasi, luoda sisustuksellesi uudet selkeät suuntaviivat tai selkeyttää omia ajatuksiasi. Aina ei tarvita täydellistä sisustussuunnitelmaa, vaan konsultaatiotapaaminen voi hyvinkin riittää. 

Itse tapaaminen kannattaa yleensä järjestää sisustettavassa kohteessa, mutta se voidaan järjestää myös asiakkaan kotona tai toimistollani. Konsultaatiotapaamiseen kannattaa meidän molempien valmistautua hyvin, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn. Ennen tapaamistamme mieti siis seuraavia asioita ja lähetä minulle mietteesi mielellään etukäteen.

On tärkeää, että  olet miettinyt tarkasti, mitä haluat tapaamiseltamme. Siihen auttaa hyvä valmistautuminen ja asioiden kommunikointi minun suuntaani mielellään jo etukäteen. Lähetä minulle: 

 • Kuvia suunniteltavasta tilasta
 • Tieto mitä käyttötarkoitusta vaarten tilaa/huonetta tullaan käyttämään 
 • Mahdollisesti muutama kuva myös sellaisista huoneista, joiden tunnelmaa haluat omassa kohteessasi tavoiteltavan. 

Haluan, että ajatuksistani on sinulle todella hyötyä ja ne ovat toteuttamiskelpoisia.  Siksi on ensiarvoisen tärkeää. että mietit millaisella panostuksella haluat muutokseen lähteä. Mikä on mahdollinen budjettisi, voidaanko tilassa kaataa esim. seiniä  ja tehdä isojakin muutoksia vai olisiko tarpeen vain pieni ja kevyt päivitys.  

 • Budjetti
 • Suunnitelman laajuus

Kun tapaamme, on hyvä, että olet jo valmiiksi listannut kysymyksiä, joihin haluat vastauksen. Kannattaa myös laittaa kysymykset itsellesi tärkeysjärjestykseen,. Näin voimme aloittaa sinulle vaikeimmasta ja tärkeimmästä kysymyksestä ja edetä näin listasi mukaan. 

 • Kysymys 1 ?
 • Kysymys 2 ?
 • Kysymys 3 ?

Jos haluat, että käynnillä valitsemme seinillesi uusia maalisävyjä tai haluat, että otan näytteitä esim. eri lattiamateriaaleista mukaan, on ensiarvoisen tärkeää, että saan siitä tiedon sinulta etukäteen. 

Konsultaatiokäynnillä, emme pysty suunnittelemaan koko kotiasi uudelleen, mutta jos jokin ilmeinen asia jää käytettävissä olevan aikamme puitteissa auki palaan siihen tarvittaessa myöhemmin tai etsin siihen sinulle ratkaisun. Haluan, että todella hyödyt käynnistäni ja investoinnistasi oman kotisi eteen.

Konsultaatiopaketti 290€ (sis. alv 24%) pitää sisällään

 • Noin. 3 tunnin tapaamisen asiakkaan kohteessa
 • Kaikki sisustusneuvot, -vinkit ja -ideat, jotka saat tavatessamme kohteessa. Pakettiin ei kuulu jälkikäteen toimitettavaa kirjallista materiaalia
 • Tutustuminen lähettämääsi ennakkomateriaaliin sekä pohjatyöt näiden pohjalta
 • Matkakulut sisältyvät hintaan max. 30 km säteellä Porista, Ylimenevistä km:stä veloitetaan kilometrikorvaus 0,42€/km.
KOTI_Kiertokatu48-copylowres

Sivun kuvat: Frida Steiner, Visual Addict Photography 

Sisustussuunnittelu: Kristiina Ilves, WIlla Krystle