ETÄPALVELUMME


APUA SISUSTUSPULMIISI ETÄPALVELUILLAMME

PÄÄTÖSAPU -PALVELU 69€ (sis 24% alv)

 

Joskus sisustuspäätösten tekeminen on hankalaa ja aikaa vievää puuhaa. Älä mieti yksin.
PÄÄTÖSAPU palvelullamme saat avun max. kahteen (2) pieneen mielessäsi olevaan sisustuspulmaan, Tällainen saataa olla esim. pintamateriaalin valinta, kuten oikean maalisävyn & tyypin valinta, lattiamateriaalin tai vaikka tietyn huonekalun valinta. Usen myös  esim. mattojen tyypin ja koon valinta voi mennä tähän kategoriaan. 

VIIMEISTELYLLÄ VIIHTYISYYTTÄ -PALVELU 199€ (sis 24% alv)

 

VIIMEISTELYLLÄ VIIHTYISYTTÄ-palvelu soveltuu oivasti, jos sinulla on esim. huone, joka on jo miltei valmis, mutta siitä puuttuu vielä jokin juju, huoneesi ei jostain syystä tunnu toimivan tai et vain ole siihen täysin tyytyväinen. Ehkä olet saanut sisustuksen isot linjat jo kohdilleen, mutta tila tarvitsisi vielä jotain ollakseen persoonallinen ja viihtyisä. Pistetään homma kuntoon ja viimeistellään huoneesi.

Tähän kategoriaan voi kuuluua esim.

 • jo olemassa olevien huonekalujen järjestelyt
 • mitä laitan tyhjälle seinälleni
 • muut somisteet, tekstiilit ja pientavarat
 • kalustuksen täydennykset jne.

Joka tapauksessa ostaessasi tämän palvelun katson aina yhden huoneen osalta, että kokonaisuutesi on kunnossa. 

KERRALLA UUSIKS -PALVELU 

 
 

KERRALLA UUSIKS – etäpalvelu soveltuu hyvin yhden tai useamman huoneen kokonaisvaltaisen muutoksen toteuttamiseksi. Uudistussuunnitelma pitää sisällään huoneen pintamateriaalit (katto, seinät, lattiat ja listat), värit, valaistus sekä ehdotelman huoneen isommista kalusteista sekä tekstiileistä. Huom. kerralla uusiks palvelua, ei ole aina mahdollista toteuttaa etäpalveluna, jos tila vaatii esim. suurempia rakenteellisia muutoksia.
Koska suunniteltavat tilat eroavat toisistaan koon ja haasteellisuuden mukaan toteutamme tämän palvelun etätoimeksiantona vain tarjouspyyntöä vastaa

Kuvat: Frida Steiner, Visual Addict Photography 

Sisustussuunnittelu: Kristiina Ilves, WIlla Krystle

ETÄPALVELUIDEN KULKU PÄÄPIIRTEITTÄIN

1. OTA YHTEYTTÄ

 • Kerro minulle hieman projektistasi ja mistä palvelusta olet kiinnostunut
 • Valintasi mukaan lähetän sinulle  lyhyen kyselyn. Kyselyllä kartoitamme sisustuspulmasi, muutosbudjettisi ja mahdolliset erityisvaatimukset ja näin varmistamme mihin luokkaan muutoksesi kuuluu. 
 • Maksa sovittu summa laskua vastaan. 
 • Kun suoritus näkyy tilillä, alamme todelliseen toimeen. 
HUOM! YHTEYDENOTTO EI SIDO SINUA VIELÄ MIHINKÄÄN. 

2. SITTEN TOIMEEN

 • Lähetät minulle vielä kuvia huoneesta, johon muotos tulee   
 • Voit lähettää minulle kuvia myös olemassa olevista tekstiileistä, somisteista tai taiteesta, joita haluat käyttää tulevassa sisustuksessa. 
 • KERRALLA UUSIKS palvelussa tarvitsen aina huoneesi pohjapiirrustuksen.  

 Kuvat lähettämällä varmistamme, että olitpa ostanut minkä palvelun hyvänsä tuleva suunnitelma sopii jo olemassaoleviin ratkaisuihisi. 

Muutoksen onnistuneeseen läpivientiin pidätämme oikeuden pyytää huoneesi tai huonekalujesi tarkempia mittoja myös suunnittelun aikana. 

 

3. MITÄ SAAT?

PÄÄTÖSAPU -palvelussa saat avun 2 :een konkreettiseen sistuspulmaasi ja kirjalliset ehdotukset 2:n sisutustuotteen valinnasta ja hankintapaikoista. 

VIIMEISTELYLLÄ VIIHTYISYYTTÄ – palvelussa saat huoneestasi elektronisen moodboard:n + suunnittelijan stailausvinkit. Moodboard pitää sisällään kuvat tuote-ehdotuksista sekä ostoslistan linkkeineen verkkokauppoihin, josta voit tehdä ko. ostokset.  

KERRALLA UUSIKS -palvelun ostaessasi saat täydellisen sisutussuunnitelman yhden huoneen osalta. Suunnitelma pitää sisällään pintamateriaalit, huonekalut, tekstiilit, valaisimet sekä somistuksen. Tämän suunnitelman osana saat myös  2D pohjapiirrustuksen huoneestasi, josta käy ilmi huonekalujen sijoittelu.  

HUOM! Kaikkin ylläoleviin kuuluu yksi (1) muutoskierros ja sinulla on aina mahdollisuus jutella henkilökohtaisesti vähintään kerran puhelimessa suunnitelijan kanssa tälle erikseen varattuna ajankohtana.